Hlavní obsah

Pohádkové bytosti zaplní nádvoří Starých Hradů

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již od soboty 2. června každou sobotu a neděli, od 9.30 do 17.00 hodin, až do 30. září budou na hradu a zámku Staré Hrady u Jičína čekat na děti pohádkové postavy, s nimiž si budou moci hrát a bavit se.

Foto: Staré Hrady
Článek

Nádvoří Starých Hradů ožije pohádkovými bytostmi. Děti zde uvidí veselé princezny a čarodějnice, popletené čerty i čaroděje, ale i čarocezny a čertenice. Potkají se zde také s pohádkovým čarodějem Archibaldem I., který je od dávných časů nejvyšším čarodějem  hradu a zámku Staré Hrady. 

Nejvyššího čaroděje najdete i v Starohradských pohádkách čaroděje Archibalda I. Sedmasedmdesát starohradských pohádek a příběhů ze zámeckého pohádkového sklepení a hradní pohádkové půdy čtenáře seznamuje se zdejšími pohádkovými bytostmi, jejich pohádkovými příběhy, královstvím i s hradními zákoutími.

Pohádky ze Starých Hradů jsou o mnoha pohádkových bytostech, o skřítcích, čarodějích i čarodějnicích - parádivých, marnivých, pilných a užitečných, o princeznách i umouněných čertech, o vodnících, loupežnících i o obru s drakem a dalších - je jich celkem na dvě stě.

Zmíněné pohádkové bytosti nyní na nádvoří čekají každou sobotu a neděli v červnu a září a o prázdninách každou neděli a středu na dětské návštěvníky, aby si spolu mohli hrát.

Reklama

Výběr článků

Načítám