Hlavní obsah

Podzimní prázdniny v Centru Babylon nabídnou divadelní představení i řemeslný jarmark

Novinky, Alena Lochmannová

Liberecké Centrum Babylon zve děti i dospělé na halloweenské podzimní prázdniny. Od 29. října do 31. října vždy od 10 do 18 hodin čeká na návštěvníky program plný, her, kouzlení, pohádkových představení, tancování a jarmark s ukázkou řemesel. Vstup je pro děti i dospělé zdarma.

Foto: Centrum Babylon

Podzimní prázdniny v Centru Babylon nabídnou divadelní představení, Čarodějnickou diskotéku a Halloweenský řemeslný jarmark.

Článek

Pohádkové představení O Šípkové Růžence, Hrnečku vař, O vodníku Vrbatovi a další předvede dvakrát denně Štěpánovo kouzelné divadlo. K Halloweenu patří také magie. Do pohádkového světa Harryho Pottera přenese děti kouzelník, který předvede vystoupení plné čar a kouzel se skutečným králíčkem a obří čarodějnickou hůlkou.

Podzimní prázdniny v Centru Babylon budou patřit také tanci. Denně proběhnou pod vedením lektorů z taneční školy ILMA tematické lekce pro děti. Odvážné děti mohou předvést taneční kroky na Čarodějnické diskotéce, která se bude hemžit strašidly a kouzelníky, kde nebude chybět ukázka míchání lektvarů.

Královská zahrada ožije během podzimních prázdnin Halloweenským jarmarkem s ukázkou řemesel a dílničkami pro celou rodinu. Na návštěvníky čeká sklářská dílna, zdobení perníčků, vykrajování glycerinových mýdel, výroba sypaných svíček a textilních hraček a stánky s občerstvením. V prodeji budou také svíčky z včelího vosku vyrobené v chráněné dílně libereckého Sdružení TULIPAN, které se tradičně účastní babylonského jarmarku.

Reklama

Výběr článků

Načítám