Hlavní obsah

Podzimní podívaná slibuje vedle módy a manekýn také hudbu a tanec

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímavé módní kreace, ale také hudební i taneční vystoupení bude obsahovat mode show nazvaná Podzimní podívaná, která proběhne 5. října v sále Starého pivovaru v Kroměříži. Pořadatelem již druhého pokračování oblíbeného pořadu je Divadelní spolek Kroměříž.

Foto: Robert Rohál

Iniciátorkou i manekýnou Podzimní podívané je Soňa Drábková.

Článek

Manekýny by měly prezentovat především modely z podzimní kolekce několika kroměřížských butiků, ale třeba i zajímavé šperky z dílny renomované výtvarnice Jitky Jarmarové.

Zatímco moderátorkou mode show bude zpívající herečka Jana Štěpánová (členka hudební skupiny Jamtour i zástupkyně principála kroměřížského divadelního souboru, která si zahrála i v několika českých filmech), hudební program obstarají Beata a Daniela Vymlátilovy. Dalšími účinkujícími budou členové populární taneční skupinyM Dance Crew KM.

Začátek Podzimní podívané je stanoven na 19 hodin, vstupenky jsou v předprodeji v Informačním centru Kroměříž.

Iniciátorkou móde show na Starém pivovaře je Soňa Drábková, která ve volném čase působí jednak v taneční skupině M Dance Crew KM, jednak jako manekýna a fotomodelka. Loni nafotila kolekci nazvanou Tisíc tváří černovlásky (vernisáž proběhla v Muzeu Kroměřížska), ze které byl sestaven i kalendář pro tento rok, letos fotí v ulicích a zákoutích Kroměříže kolekci černobílých fotografií, jejíž pracovní název je Nostalgia. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám