Článek
„Ve speciálním Indickém večeru se bude servírovat jako předkrm Aloo Tikki - osmažený bochánek směsi brambor a arašídů, sypaný římským hrachem, podává se s jogurtem a indickou omáčkou chutney. Následně se mohou návštěvníci těšit na kuřecí pasandu, což je severo-indický pokrm z kuřecího masa naloženého v jogurtové, kořeněné marinádě a subzi zeleninový pokrm různých chutí a puri placka jako příloha. Menu uzavře gajar ka halwa – sladký dezert z mrkve, různých oříšků a rozinek,“ uvedla Tereza Kapplová z kavárny PředMěstí.
Indický večer tak naváže na večery zahraničních kuchyní, kdy se role hostitelů a kuchařů ujali cizinci žijící v regionu. Na PředMěstí se tak již odehrál Řecký a Turecký večer. Stalo se tradicí, že kuchař – amatér si s hosty popovídá nejen o přípravě podávaného menu, ale i o svém životě a zkušenostech v tuzemsku. Výjimkou nebude ani Indický večer, kdy návštěvníky čeká i malé překvapení.
Kavárna PředMěstí staví svoji filozofii na odpovědnosti vůči regionu i lidem, kteří v něm žijí. Zákazníci si zde mohou dopřát, mimo tematické večery, místní produkty. Jako jedna z mála v regionu zaměstnává výhradně osoby se zdravotním omezením.