Hlavní obsah

Podezřelý pár přiměla k zastavení až střelba z policejní pistole

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlídka kralupských policistů vyjela v sobotu 7. dubna prověřit telefonickou informaci o vloupání do rodinného domu. Po příjezdu na dohled místa činu pozornosti policistů neuniklo podezřelé vozidlo, jehož řidič náhle šlápl na plyn ve snaze policistům zmizet.

Foto: Martin Tlustý

Před Obvodním oddělením Policie České republiky v Kralupech stojí vozidla připravená k okamžitému výjezdu v kteroukoliv denní i noční hodinu.

Článek

Policisté začali ujíždějící vozidlo pronásledovat a po krátké honičce, ve které nakonec padly i dva výstražné výstřely ze služební zbraně, podezřelý řidič nakonec kapituloval a zastavil.

„Policejní hlídka posádku pronásledovaného vozidla, muže a ženu, na místě zadržela. Podezřelá dvojice následně putovala na obvodní oddělení Policie ČR v Kralupech před policejního vyšetřovatele," informoval Václav Tichý, tiskový mluvčí OŘ PČR v Mělníku.

Proč vlastně chtěl zadržený pár policistům zmizet a má-li něco společného s nahlášeným vloupáním, je předmětem dalšího šetření.

Reklama

Výběr článků

Načítám