Hlavní obsah

Po pachatelích přepadení banky v Karviné policisté dál pátrají

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté stále pátrají po pachatelích loupežného přepadení pobočky UniCredit Bank, které se odehrálo v pátek 19. dubna na třídě Osvobození v Karviné-Novém Městě. S pátráním by podle kamerových snímků nyní mohla pomoci i veřejnost.

Foto: Policie ČR

Hledaní muži

Článek

Maskovaní muži, pod pohrůžkou použití střelné zbraně, si krátce před 13. hodino v pobočce UniCredit Bank vynutili vydání peněžní hotovosti. Z banky utekli vlevo. Na rohu domu, ve kterém banka sídlí, pokračovali po ulici Sokolovská. Zhruba po 15 metrech opětovně odbočili vlevo a prošli podchodem mezi domy.

"S největší pravděpodobností prošli kolem rodinného domu na ulici Nedbalová. Po několika metrech sešli schody, které vedou k domu čp. 2411. Po chvíli se vrátili zpět k cestě a popošli k dalšímu schodišti, mezi domy čp. 2408 a 2407, na parkoviště. Tam pravděpodobně nasedli do vozidla a z místa odjeli", dodala policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Jednalo se o dva muže ve věku 30 až 40 let, vysocí byli asi 180 cm. Jeden ze dvojice má sportovní postavu, druhý je subtilnější. Jelikož pobočka banky sídlí v bytovém domě, policisté předpokládají, že lidé bydlící přímo v domě nebo poblíž si podezřelých mužů mohli všimnout.

"Kriminalisté se obrací na občany, kteří by k pachatelům mohli poskytnout jakékoli informace. Lidé mohou volat na bezplatnou linku 158," uzavřela mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám