Hlavní obsah

Po osmi letech spouští Praha 6 zbrusu nový web

Novinky, Adam Halmoši

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha 6 spouští úderem 20. června po osmi letech zbrusu nové webové stránky. Nová grafika s typickým logem „6“, nové řazení rubrik a hned na titulní straně jedno z překvapení – možnost navolit si záložky a vlastní menu.

Foto: Adam Halmoši
Článek

A to podle toho, co uživatele nejvíce zajímá. Heslo nového webu je RYCHLE, STRUČNĚ, PŘEHLEDNĚ. Věříme, že se vám nové stránky budou líbit.

Pro přehlednost je na titulní straně rozděleno menu webu na část ÚŘAD a MĚSTSKÁ ČÁST.  

Navolte si vlastní menu

Jak? Jednoduše. Levým tlačítkem myši klikněte například na nápis Osobní doklady a můžete je posouvat po titulní straně na místo, kde je chce mít. Takto si můžete poskládat i ostatní záložky.      

Úřad – Potřebuji vyřídit

V tomto odkazu najdete přehledné návody každého z odboru úřadu jak postupovat v případě podávání nejběžnějších žádostí. U jednotlivých návodů si můžete rovnou stáhnout a uložit odpovídající formuláře.

Nepropásněte žádnou akci na Praze 6

Nový web - na rozdíl od starého, kdy byly všechny akce „smíchané“ dohromady – přehledně akce rozděluje na ty, které pořádá městská část Praha 6, pak na ostatní akce a nechybí ani kalendář.    

Jak se vám web líbí? Jak ho ještě můžeme vylepšit? Pište nám na: tiskoveoddeleni@praha6.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám