Hlavní obsah

Po nehodě dvou osobních aut skončili v nemocnici tři vážně zranění

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 29. ledna po osmnácté hodině došlo mezi Novými Losinami a Brannou k vážné dopravní nehodě mezi dvěma osobními vozidly. Z místa nehody odvezly záchranky dva muže a jednu ženu, všechny s těžkým zraněním.

Foto: PČR
Článek

"Osmadvacetiletý řidič s vozidlem Audi ze Šumperka nepřizpůsobil rychlost jízdy povětrnostním podmínkám, svým schopnostem a při průjezdu táhlou pravotočivou zatáčkou dostal na kluzké vozovce smyk. S audinou přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem Škoda Fabia, které řídil 38letý muž z Hanušovicka," popsal nehodu policejní mluvčí Josef Bednařík.

Podle jeho slov utrpěl řidič Audi a jeho 24letá spolujezdkyně těžká zranění. Muž byl převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci a žena do nemocnice v Šumperku. "Řidič škodovky utrpěl vážnější zranění a byl převezen k ošetření a hospitalizaci do nemocnice v Šumperku," dodal Bednařík.

Dechová zkouška byla provedena pouze u řidiče škodovky s negativním výsledkem. U řidiče Audi z důvodu zranění byl nařízen odběr krve. Předběžná škoda byla odhadnuta na částku 180 tisíc korun. Policie případ dál šetří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám