Hlavní obsah

Plzeňští senioři půjdou v březnu na komentované prohlídky nového divadla

Novinky, Miroslav Knotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na základě velkého zájmu seniorů uspořádá centrální obvod ve spolupráci s Divadlem J. K. Tyla v Plzni dvě komentované prohlídky nové divadelní budovy.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Obě dvě prohlídky jsou zajištěny na konec měsíce, konkrétně 23. a 30. března, vždy od 13:00 hod. Cena prohlídky za jednu osobu je 30 Kč a kapacita skupiny je minimálně 15 osob, maximálně pak 25 osob.

„Závazné rezervace prohlídek včetně úhrady budou probíhat v den prodeje zájezdů, tj. 19. března ve Sněmovním sále ve 3. patře budovy ÚMO Plzeň 3 a to od 8:00 do vyčerpání kapacity,” informoval starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

Zájemci budou ještě jednou informováni na webových stránkách úřadu a před samotným prodejem zájezdů.

Prohlídky divadla se tak stávají další z mnoha akcí, které Městský obvod Plzeň 3 pro své seniory zajišťuje. Kromě zmíněných zájezdů za atraktivní ceny využívají senioři žijící trvale na území centrálního obvodu prodej divadelních vstupenek s padesátiprocentní slevou nebo úspěšné kursy výuky na počítačích.

„Senioři se také mohou těšit na 15. dubna na svůj oblíbený Jarní taneční vínek na tradičním místě v KD Peklo,” dodal starosta Neubauer.

Reklama

Výběr článků

Načítám