Hlavní obsah

Plzeňští Patrioti se chystají na jubilejní dvacátou sezónu

Novinky, Jindřich Krisl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeňský tým amerického fotbalu Pilsen Patriots se chystá na letošní sezónu - odehraje ji ve druhé lize.

Foto: Natálie Zemanová
Článek

Týmy hrající Českou ligu amerického fotbalu jsou pro letošní ročník rozděleny do čtyř divizí a Plzeňští Patrioti si zahrají divizi číslo dvě spolu s Prague Hippos, Ostrava Steelers, Pardubice Stallions a Pardubice Bucs.

Ještě před ostrým startem sezony stihli Patrioti odehrát dva přípravné zápasy. Jeden s třetiligovým týmem Liberc Titans a jeden s německým týmem Ludwigsburg Bulldogs.

Plzeňské Patrioty letos čeká celkem osm zápasů, čtyři doma a čtyři venku. První ligový zápas odehrají v sobotu 18. dubna v Pardubicích proti místním Bucs. Prvně se na domácím hřišti představí v sobotu 2. května také proti pardubickému týmu, ale tentokráte jím budou Stallions.

Tuto sezónu jako své domácí hřiště Patrioti využijí sportovní areál ve Vochově, dva kilometry za Křimicemi. „Letos nás čeká náročná sezóna, postaví se proti nám velmi kvalitní soupeři a určitě budeme rádi, pokud nás fanoušci přijedou do Vochova podpořit,” zve na domácí utkání president klubu Tomáš Sedláček.

Rozpis domácích zápasů:

Sobota 2. 5. proti týmu Pardubice Stallions

Neděle 17. 5. proti týmu Prague Hippos

Neděle 14. 6. proti týmu Ostrava Steelers

Neděle 28. 6. proti týmu Pardubice Bucs

Všechny domácí zápasy začínají ve 14:00 ve sportovním areálu ve Vochově

Reklama

Výběr článků

Načítám