Hlavní obsah

Plzeňský kraj hledá tipy na netradiční svatební den 

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeňský kraj ve spolupráci s bavorským městem Deggendorf připravuje celobarevnou brožuru Svatební den v Plzeňském kraji a bavorském příhraničí: romantika i dobrodružství.

Foto: ilustrační foto - poskytl KÚ Plzeňského kraje

Plzeňský kraj připravuje brožuru "Svatební den v Plzeňském kraji a bavorském příhraničí: romantika i dobrodružství".

Článek

Publikace bude obsahovat tipy na tradiční i netradiční svatební dny v Plzeňském kraji a bavorském příhraničí. Její vydání v tištěném nákladu 5000 kusů je plánováno na konec března 2012.

"Důvodem vzniku tohoto propagačního materiálu byla absence nabídky v obou regionech. Vyzýváme tímto všechny novomanžele, poskytovatele svatebních služeb, objekty, kde lze klasické ale i netradiční svatební obřady i hostiny všeho druhu realizovat, aby se přihlásili," uvedl krajský radní pro oblast kultury, památkové péče a cestovního ruchu Václav Koubík.

Do projektu se mohou přihlásit subjekty, které nabízejí netradiční svatební služby a zároveň působí v obou regionech.

Novomanželé mohou poskytnout do katalogu i fotografie ze skutečné netradiční svatby nebo svatby, která se konala na turisticky atraktivním místě v Plzeňském kraji či v bavorském příhraničí. Zhotovitel z došlých tipů a nabídek vybere ty nejzajímavější a zařadí je do publikace.

Svatební dny budou členěny podle druhu a typu, a to na svatby tradiční, romantické, svatby v přírodě, svatby s trochou adrenalinu a netradiční svatby. Katalog bude doplněn o tipy na svatební cesty a líbánky v uvedených regionech.

Německým partnerem projektu je bavorské město Deggendorf, které zastupuje Karin Achatz – vedoucí městského informačního centra. Široká nabídka bude tedy obsahovat svatební tipy i zajímavé informace z bavorského příhraničí.

"Málokdo z Čechů například ví, že hned za hranicemi může zažít krásnou netradiční svatbu. Svatební pár vyveze na dominantu Bavorského lesa - Velký Javor speciální svatební kabinka," říká Simona Fink z Touristisches Service Center ArberLand  v Regenu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám