Hlavní obsah

Plzeňský centrální obvod obhájil certifikát systému managementu kvality

Novinky, Miroslav Knotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V říjnu minulého roku se podařilo Úřadu městského obvodu Plzeň 3 získat certifikát systému managementu kvality. Tento certifikát je dokladem, že systém zajišťování kvality je na úřadě v souladu s normou ISO 9001:2008.

Foto: Miroslav Knotek

Vedení Městského obvodu Plzeň 3 přebírá potvrzení osvědčení kvality

Článek

Na počátku října proběhl na Úřadě městského obvodu Plzeň 3 dozorový audit. Auditoři se věnovali nejen systému řízení kvality samotnému, ale navštívili také zaměstnance na jejich pracovištích a zkontrolovali, zda jsou na jednotlivých odborech řádně vedené příslušné agendy.

Výsledky auditu ukázaly, že certifikát systému managementu kvality dle normy ISO 9001:2008 může být Úřadu MO Plzeň 3 ponechán i na rok 2016. Ve středu 14. října si tak vedení centrálního obvodu mohlo převzít potvrzení osvědčení o systému řízení kvality na úřadě, a to v oboru „Všeobecné činnosti státní správy a samosprávy“.

„Jsem rád, že se našemu úřadu podařilo obhájit pozici vydobytou v minulém roce a věřím, že se nám bude dařit udržovat si nastavenou laťku kvality i nadále,“ uvedl starosta Radislav Neubauer.

Potvrzení osvědčení kvality při slavnostním setkání předal vedení centrálního obvodu ředitel společnosti United Registrar of Systems Czech s.r.o. p. Jiří Koudelka.

Reklama

Výběr článků

Načítám