Hlavní obsah

Plzeňské náměstí provoněla vánoční gulášovka

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V loňském roce se akce s názvem Vánoční gulášovka pořádaná plzeňským centrálním obvodem setkala s velkým úspěchem, a proto se ji představitelé obvodu rozhodli zopakovat i letos. Gulášová polévka tak Plzeňany opět nejen zasytila, ale v mrazivém počasí středečního odpoledne především zahřála.

Foto: Hynek Mojžíš

Starosta Jiří Strobach a představitelé centrálního obvodu naservírovali občanům 100 litrů vánoční gulášové polévky.

Článek

Tradiční gulášovou polévku servírovali ve středu 22. prosince na plzeňském náměstí Republiky starosta Jiří Strobach a představitelé Městského obvodu Plzeň 3. Celá akce se opět setkala u Plzeňanů s velkým ohlasem, o čemž svědčí i fakt, že představitelé obvodu rozlili celkem sto litrů oblíbené polévky.

„Gulášovka je takovým tradičním dárkem před Vánocemi pro obyvatele obvodu. Jsme rádi, že si lidé najdou chvilku a zastaví se v předvánočním shonu. Pro nás jsou tato osobní setkání velmi důležitá, dozvídáme se tak o problémech i radostech našich občanů,“ uvedl k celé akci starosta plzeňského centrálního obvodu Jiří Strobach.

Rozlitím vánoční gulášovky však centrální obvod neuzavírá letošní sérii akcí pořádaných pro Plzeňany.

Obyvatelé Plzně se tak mohou těšit na silvestrovskou oslavu na náměstí Republiky. A slavit se bude ve velkém stylu. Vystoupí kapela Sifon, DJ a k dispozici budou také stánky s občerstvením. Silvestrovská oslava začíná ve 21 hodin.

Ujít si nenechte ani půlnoční přivítání roku 2011 velkolepým ohňostrojem.

Reklama

Výběr článků

Načítám