Hlavní obsah

Plesová sezona roku 2020 odstartovala v Habartově více než zdařile

Novinky, Aleš Plevka

Prvním plesem nového roku již po mnoho let bývá společenský večer Městského kulturního střediska v Habartově. Nejinak tomu bylo i v roce letošním, a tak v pátek 24. ledna se do společenského sálu po více jak půlroční odmlce navrátili natěšení plesoví hosté a spolu s nimi i skvělá zábava.

Foto: Aleš Plevka

Paní Petra Šístková, ředitelka MKS Habartov, zahajuje ples a přeje všem příjemnou zábavu

Článek

Ve 20 hodin, tak jak stálo na vytištěném programu, mohla moderátorka Věrka Lampertová přivítat ve zbrusu nově nazdobeném sále asi osm desítek hostů, kteří odolali aktuální chřipkové vlně a kteří si dorazili vychutnat nevšední společenský zážitek. Ty všechny posléze také vřele pozdravila ředitelka MKS Habartov Petra Šístková, která coby vůdčí osobnost organizačního týmu popřála všem přítomným co možná nejlepší zábavu.

Nutno poznamenat, že toto přání se bezezbytku naplnilo, neboť organizátoři i účinkující odvedli řádnou porci skvělé práce. Vždyť již jen samotný sál díky krásné výzdobě působil přímo snově. Stovky světýlek v kombinaci s dominantními barvami zlatou, černou a stříbrnou vytvářely nádherný celek, na který se mnozí nemohli vynadívat.

Koukat se však bylo na co i na pódiu a na přilehlém parketu. Ten hned v úvodu obsadila taneční skupina Glamour, která se prostřednictvím dvou výstupů postarala o úvodní předtančení. Následně se na parket již dostali i hosté, které, stejně jako vloni, provázela po celý večer a až do brzkého rána hudba a zpěv famózní formace Stratos Band.

Muzika byla skvělá, obsluha velmi pozorná a ochotná a v předsálí na hosty čekal i bohatý, pestrý a také velmi chutný raut, takže spokojenost všech stoupala strmě vzhůru.

Ve 22 hodin nadešla chvíle pro hlavního hosta, jímž se tentokrát stala česká zpěvačka Leona Machálková. Ta během hodiny odzpívala svým velmi osobitým hlasem mnoho vlastních především muzikálových hitů. Známá zpěvačka působila velmi spontánně a nenuceně a velmi brzo si získala diváky na svou stranu.

Ti již při druhé písničce zaplnili taneční parket, na kterém pak vydrželi po celé zpěvaččino vystoupení. Na jeho konci si Leona Machálková vychutnala dlouhotrvající potlesk, který ji provázel i při odchodu do šatny, když ještě předtím stihla ochotně vyhovět přáním všech zájemců o společnou fotografii.

V půl dvanácté ještě v přilehlém kinosále na hosty čekalo originální asi šestiminutové vystoupení v podání energického týmu Pyrroterra, jež se stalo báječnou podívanou sestávající z precizně naprogramovaných světelných, grafických a hudebních efektů, které ve vzájemné symbióze vytvořily velmi působivý celek, jenž diváci provázeli nadšenými reakcemi.

Od půlnoci do druhé hodiny ranní pak byl prostor již zcela rezervován pro tanec a produkci skupiny Stratos Band, která opět po roce nezklamala a stala se jedním z klíčových spolutvůrců skvělého plesového večera.

Během nadcházejících měsíců se v Habartově uskuteční další, a tak přejme všem jejich návštěvníkům, ať jsou minimálně stejně vydařené jako ten právě skončený ples Městského kulturního střediska.

Reklama

Výběr článků

Načítám