Hlavní obsah

Pirátský dětský den v Rýmařově se vydařil na výbornou

Novinky, Renáta Polišenská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desítky rozzářených dětských očí, vodní bitvy, radovánky a soutěže, spokojení rodiče – tak by se dal velmi stručně popsat dětský den v Aquacentru Slunce v Rýmařově.

Foto: Renáta Polišenská

Aquacentrum Slunce

Článek

Pirátské vlajky, balonky i praví nefalšovaní piráti zpestřili nedělní dětský den v Aquacentru Slunce, kde bylo pro děti připraveno řada soutěží a her s pirátskou tematikou.

„Na dětském dni jsme si dali opravdu záležet. Ve spolupráci s Katkou Fryblíkovou jsme pro děti připravili spoustu her a soutěží v celém areálu Aquacentra – v dětském brouzdališti probíhala pirátská přestřelka s vodními pistolkami a barevnými balonky, ve velkém bazéně děti lovily poklad, utkaly se se žraloky, zachraňovaly se pomocí šplhání po laně, v odpočívárně skládaly pirátské puzzle, hledaly rozdíly na obrázcích, v sauně i horké páře hledaly ztracené mince a ve whirlpoolu relaxovaly se sklenkou šťávy s výborným domácím sirupem,“ stručně popsala bohatý program Karla Kolibáčová, manažerka Hotelu a Aquacentra Slunce.

V dětském koutku salonku Hotelu Slunce se mohli malí piráti usušit a doplnit energií palačinkou zdarma, což bylo sladkou tečkou za touto vydařenou akcí.

„Rádi bychom poděkovali všem, kteří se akce účastnili, a také těm, kteří nám pomohli tuto krásnou akci připravit. Budeme se těšit na další setkání,“ uzavřela ohlédnutí za nedělním dětským dnem Karla Kolibáčová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám