Hlavní obsah

Petra Procházková, Ljuba Krbová, Adrian Jastraban a Ondřej Neff v tom jedou s Karlem do Hradce Králové

Novinky, Romana Putnová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Publicistka Petra Procházková, herci populární Ulice Ljuba Krbová a Adrian Jastraban a spisovatel Ondřej Neff se ve čtvrtek v 19 hodin setkají v královéhradecké restauraci U Cikána (Hlavní 325) s příznivci Karla Schwarzenberga i s těmi, kteří o jeho případné podpoře teprve uvažují.

Foto: Romana Putnová
Článek

Karla Schwarzenberga podpořila před prvním kolem voleb řada významných osobností od muzikantů až po špičkové vědce. Před druhým kolem se tito, jako vyslanci prezidentského kandidáta, vydávají v rámci série akcí Jedu v tom s Karlem do českých a moravských měst, aby vysvětlili, proč budou volit Karla Schwarzenberga a proč je nutné jít k volbám i ve druhém kole. Diskutovat s nimi mohou všichni, kteří si stihnou včas zabrat místa.

K osobnostem podporujícím Karla Schwarzenberga se v Hradci Králové připojí i místopředseda Poslanecké sněmovny ČR Jiří Oliva.

Akce Jedu v tom s Karlem je volným pokračováním akcí Pivo s Karlem, které se konají celou volební kampaň. Večer se odehrává v jedné z podporovatelských hospod zapojených do výzvy Hospody volí Karla. V rámci projektu Jedu v tom s Karlem se tak do různých míst České republiky vydají například Helena Illnerová, Věra Čáslavská, Marie Rottrová, Michal Prokop, Jáchym Topol, David Koller, Tomáš Sedláček, David Černý, Dan Bárta, Matěj Ruppert, Helena Třeštíková nebo právě Ljuba Krbová, Adrian Jastraban, Ondřej Neff a Petra Procházková, kteří přijedou do Hradce Králové.

Reklama

Výběr článků

Načítám