Hlavní obsah

Petr Čech, Ondřej Synek, Dan Nekonečný a další osobnosti podporují benefiční den Život je dar 

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 25. února ožije Zlín 3. ročníkem akce Život je dar. Ten je specifický svou rozsáhlostí – bude mu patřit na 20 míst po celém Zlíně. Navíc je součástí programu také charitativní online aukce celkem 20 osobních věcí osobností, které se budou dražit na podporu Komplexního onkologického centra KNTB.

Foto: Život je dar
Článek

A že se jedná o opravdové skvosty, kterými se slavné osobnosti napříč sportovním a hudebním světem i uměním zapojily do podpory benefičního dne, dokládá výčet několika zajímavých předmětů, které mohou účastníci aukce vydražit.

Podepsaný dres od hrající legendy českého fotbalu Petra Čecha.

Olympijský dres českého veslaře Ondřeje Synka.

Explozivně pozitivní energií nabitá thajská košile Dana Nekonečného.

Dres a hokejka s podpisy hokejistů PSG ZLÍN.

Dres s podpisy fotbalistů FC Fastav Zlín.

Obraz světoznámého mexického umělce Pani Agua.

Umělecká díla mladých umělců Igaart a Noneck.

Outfity dvorní návrhářky pro topmodelky Ivany Mentlové.

Mikina ze šatníku oblíbené slovenské zpěvačky Tiny.

Z jednoho pohledu bude však tato aukce zcela jedinečná. Dvojnásobný stříbrný olympionik Ondřej Synek se rozhodl benefiční den Život je dar podpořit skutečně výjimečně – personifikovanými olympijskými hodinkami, které byly vyrobeny při příležitosti letní olympiády v Riu 2016. Hodinky PRIM CZECH TEAM byly vyrobeny v Novém Městě nad Metují a personifikovány pro každého ze 105 našich reprezentantů. Ondřej tyto jedinečného hodinky daroval do benefiční aukce a patří mu za toto gesto velké díky.

Aukce byla spuštěna v pondělí 20. února na portále aukro.cz a potrvá po dobu 1 týdne, tedy do pondělí 27. února. V tento den bude ve večerních hodinách postupně uzavřených všech 20 aukcí, a to v čase od 20:00 do 21:35 hodin. Odkaz na aukci naleznete na webových a facebookových stránkách Život je dar a také níže pod tímto textem.

V minulém ročníku benefičního dne Život je dar navštívilo sportovní i kulturní akce po celém Zlíně 1915 návštěvníků. Vstupenka na celodenní program se bude opět prodávat za 99 Kč a zakoupit si ji můžete na kterémkoliv místě z programu.

Pro ty, kteří mají srdce opravdu ze zlata, se nabízí možnost přispět formou vyššího vstupného – tzv. Gold vstup pořídíte za 199 Kč. Dalším způsobem, jak podpořit sbírku, je přispění libovolnou finanční částkou do kasičky v prostorách před pokladnami Multikina Golden Apple Cinema ve Zlatém Jablku nebo na zřízený transparentní účet. Novinkou jsou speciálně vyrobené silikonové náramky Život je dar, které je možné zakoupit u hostesek během benefičního dne.

Veškeré příspěvky budou opět ve stoprocentní výši předány Komplexnímu onkologickému centru Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně.

Reklama

Výběr článků

Načítám