Hlavní obsah

Permon Cup obstará závěr sezony v zábavním parku v Oslavanech

Novinky, Jaroslav Štěpaník

V pondělí 28. října, v den státního svátku, se v zábavním parku Permonium v Oslavanech u Brna bude konat Top akce sezóny Permon Cup 2019. Již 8. ročník se tradičně koná u příležitosti závěru sezóny.

Článek

Permon Cup 2019  sestává z netradičních soutěžních disciplín pro rodinné týmy, týmy přátel či spolupracovníků. Soutěž je složena z šesti zajímavých disciplín a bude probíhat v době mezi 11.00 a 15.00 hod.

V letošním ročníku na návštěvníky čekají opět nové a záludné disciplíny, jak je připravili oslavanští permoni - Permonpal, Lanoliáda, Rikšalom, Recyklátorování, Slalomiáda, Permquiz. Aktivity jsou připraveny tak, aby každá věková kategorie našla v soutěži uplatnění. Pro sváteční den a současně závěr sezóny je připraveno zvýhodněné vstupné 1 +1 zdarma. Akce se koná za každého počasí.

Park bude otevřen od 10.00 do 18.00 hod. Návštěvníci mohou využít zábavných atrakcí Permonia, Duhového světa, ale také navštívit srdce parku - kulturní památku těžní věž KUKLA, odkud je krásná vyhlídka po okolí. Prohlédnout možno výstavu „Čím se dříve svítívalo“ s exponáty ze sbírek Technického muzea Brno, Permonickým kinem, funkční replikou dolu s horníky i permony a dalšími zajímavostmi. V náraží těžní věže zve stylová kavárna Ve věži k dobré kávě.

V průběhu dne se návštěvníci mohou vydat po stopách oslavanských permonů v interaktivní hře Magic permon, nebo si s dětmi zahrát pohádkové hry O Ztraceném permoníkovi a Duhovou kapku v parku Duhový svět. Možno je využit také lanové aktivity – Pavoučí past, Industriální stezku a Salpónu.

V 15.00 hod bude vyhlášen nejlepší tým letošního ročníku Permon Cup 2019 a zároveň proběhne rozkrojení Permonického dortu v náraží těžní věže, který mohou všichni návštěvníci ochutnat. Týmy soutěží o pohár Permonia a rodinné vstupné do parku Permonium a Duhový svět pro následující sezónu 2020.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám