Hlavní obsah

Pedagogy na Šumpersku a Zábřežsku čekají zajímavé kurzy

Novinky, Bára Haušková

Líný učitel, Odměny a tresty ve školní praxi nebo Spolupráce mezi učitelem a rodičem - to jsou názvy série přednášek Roberta Čapka, učitele, školního psychologa, didaktika a autora knih, který bude v prosinci a lednu přednášet v Šumperku a Zábřehu.

Foto: archiv MAS Horní Pomoraví

O chystané semináře pro pedagogy je enormní zájem.

Článek

„Přednášky se konají díky projektům Místní akční plán (MAP) vzdělávání na území ORP Zábřeh II a MAP vzdělávání ORP Šumperk II. Všechny jsou pro přihlášené účastníky zdarma. Jsme rádi, že se podařilo zajistit právě Roberta Čapka, který spojuje to nejlepší z didaktiky, moderní filozofie vzdělávání a učitelské praxe,“ uvedla ředitelka Místní akční skupiny Horní Pomoraví Anna Bartošová, která je současně hlavní manažerkou projektu MAP Zábřežsko II.

První ze seminářů na téma Líný učitel, určený pedagogům, se uskuteční v Šumperku již 11. prosince. Už teď je kapacita workshopu pro velký zájem pedagogů překročena. Pro rodiče a pedagogy je určená následující přednáška nazvaná Odměny a tresty ve školní praxi v pondělí 17. prosince na ZUŠ Zábřeh.

V lednu pak oblíbený lektor zasvětí pedagogy do tématu Alternativní a suportivní způsoby vyučování, a to 9. ledna na Střední škole sociální péče v Zábřehu. Poslední seminář nazvaný Učitel a rodič: spolupráce, vedení třídní schůzky a komunikace s rodiči je opět určený odborné i laické veřejnosti a proběhne 16. ledna na Střední škole železniční, technické a služeb v Šumperku.

Informace o jednotlivých přednáškách a možnost přihlásit se na ně jsou k dispozici na webu www.mapzabreh.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám