Hlavní obsah

Pavel Novák junior vystoupil v Domě kultury v Kroměříži pro děti základních a mateřských škol

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celkem tři dopolední představení odehrál v pondělí 14. a úterý 15. března v Domě kultury v Kroměříži pro děti místních základních a mateřských škol zpěvák Pavel Novák junior. S velkým úspěchem představil svůj hudebně-výchovný pořad Zdravíčko – Doktora se nebojíme.

Foto: Robert Rohál

Po dlouhé době zavítal do Kroměříže Pavel Novák junior.

Článek

Pavel Novák junior tak jde ve šlépějích svého otce, legendárního zpěváka a hitmakera Pavla Nováka, který s hudebně-výchovnými pořady pro děti jezdil po celé republice dvacet let. Po jeho předčasné smrti v roce 2009 převzal štafetu jeho muzikální syn Pavel.

Vedle toho má své vlastní hudební aktivity. Zatímco v minulosti působil nejen se svým otcem v „rodinné“ kapele Family nebo jako frontman v několika rockových formacích, dnes vystupuje nejčastěji s kapelou, kde zpívá hity svého otce stejně jako svou vlastní tvorbu. V minulém období natočil Pavel Novák junior dvojalbum Pavel Novák je tu stále, která představuje všechny zásadní Novákovy hity, vánoční album a také vlastní autorskou desku.

Dětskému publiku v Kroměříži představil pořad Zdravíčko – Doktora se nebojíme, který tvoří jen část nabídky. Různých tematických pořadů, s nimiž jezdí za dětmi prakticky po celém Česku, má hned – stejně jako měl jeho otec - několik. Všechny jsou založeny na určitém tématu, který protagonista rozebírá povídáním i v písničkách, ale také na úzkém kontaktu s publikem, které je neustále zapojováno „do děje“, ať už společným zpíváním, tleskáním, přímou komunikací či soutěžením.

Tři březnová vystoupení Pavla Nováka juniora viděla ve velkém sále Domu kultury v Kroměříži více než tisícovka nadšených dětí. Zpěvák doufá, že do Kroměříže zase brzo zavítá, třeba už v příštím školním roce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám