Hlavní obsah

Parkování v Mladé Boleslavi bude opět zpoplatněno

Novinky, Redakce Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 25. května se do normálu vrátí také parkování v Mladé Boleslavi. Radní města odsouhlasili, že s tímto datem znovu začíná platit povinnost placení na automatech, mobilními aplikacemi, obnovena je i platnost modrých zón a zpoplatnění v parkovacích domech.

Foto: Magistrát města Mladá Boleslav

Ilustrační foto

Článek

"Jde o další krok, který navazuje na spuštění MHD a také plánovaný návrat sdílených kol. Ceny parkovného se samozřejmě nezměnily," informovala Šárka Charousková, tisková mluvčí města.

Majitelé parkovacích oprávnění do lokálních zón, která platila do 30. dubna, mohou být v klidu, byla jim automaticky prodloužena do 30. června.

Provoz byl obnoven i ve výdejně parkovacích oprávnění ve Starofarní ulici, a to v běžné provozní době (od pondělí do pátku denně (8-12 a 13 -16 hodin), i když samozřejmě za zpřísněných hygienických podmínek.

Novinkou je pak to, že celý proces evidence je nyní možné odbavit elektronicky, a to včetně odeslání žádosti a příslušných dokumentů spolu s udělením souhlasu se zpracováním osobních dat GDPR.

Reklama

Výběr článků

Načítám