Hlavní obsah

Pardubický AFI Palác bude hostit další noční nakupování

Novinky, Tereza Horáčková

V pardubickém AFI Paláci bude v pátek 26. října od 20 hodin na programu další noční nakupování. Kromě slev a akcí v 85 prodejnách se návštěvníci mohou těšit na vzdušnou akrobacii, módní přehlídky, koktejly a Romana Vojtka. V kongresovém sále bude probíhat afterparty s Pavlem Cejnarem. Je zajištěna také bezplatná kyvadlová doprava.

Foto: Tereza Horáčková

Koktejlové bary

Článek

Podle informací organizátora má AFI Shopping Night nabídnout kromě nakupování i další zábavu. Těšit se lze na vzdušnou akrobacii, kde bude k vidění chůze na laně nebo svůdný akrobatický tanec na šálách, a módní show, během které budou představeny nejnovější trendy na podzim a zimu. Noční show provede jeden z našich nejznámějších muzikálových herců a zpěváků Roman Vojtek.

Otevřeny budou po minulých úspěších i koktejlové bary s koktejly všech druhů za skvělé ceny. Pro nezmary, kterým nebude páteční noc dostatečně dlouhá, je připravena afterparty s moderátorem a dýdžejem Pavlem Cejnarem a dalšími DJ´s v kongresovém centru AFI Paláce. Navíc je od 18 hodin až do brzkého rána prodlouženo bezplatné parkování v AFI Paláci na 3 hodiny bez nutnosti prodlužovat si parkovné na infostánku.  

Podle vedení AFI Paláce je noční nakupování připraveno již potřetí a zatím vždy s kladnými ohlasy. Proto se letos rozhodli zajistit pro mimopardubické bezplatnou kyvadlovou dopravu z Hradce Králové do Pardubic. Odjezdy z Hradce Králové jsou každých 90 minut od 18 do 2 hodin do rána. Z Pardubic jezdí autobus rovněž každých 90 minut od 18.45 do 3 hodin ráno (během páteční noci povede bezplatná kyvadlová doprava přes zastávky Terminál hromadné dopravy Hradec Králové – Lipky – Březhrad točna – Opatovice n. L. u čerpací stanice -  Hrobice – Masarykovo náměstí Pardubice a zpět).   

Reklama

Výběr článků

Načítám