Hlavní obsah

Ozvěny prázdnin - hudební festival na hradě Orlíku

Novinky, Oldřich Vacek

Festival Ozvěny prázdnin navazuje na loňské příjemné muzikantské setkání v romantických kulisách zřícenin hradu Orlíka nad Humpolcem. Letos bude festival již dvoudenní a kromě mnoha interpretů čeká na návštěvníky i dětský program na různých místech hradu.

Foto: Oldřich Vacek

Ozvěny prázdnin 2014

Článek

Tečku za prázdninami a hlavní turistickou sezonou na hradě Orlíku nad Humpolcem udělá tento víkend folkový festival. V sobotu a v neděli 12. a 13. září se totiž na velkém hradním nádvoří rozezní Ozvěny prázdnin v různorodé hlasové podobě patnácti skupin i jednotlivců z různých koutů republiky.

„Návštěvníci se mohou těšit například na uskupení Martin Sýkora a spol., které to má na hrad z Humpolce kousek, ale také na kapelu Jarret, která na Vysočinu přijede z Liberce,“ říká o programu dramaturg festivalu Kamil Melíšek.

Protože se jedná o festival Ozvěny prázdnin, nezapomenuli pořadatelé na děti. „Program pro děti začíná po oba dny již v deset hodin dopoledne, kdy se mohou těšit na soutěže a dílny a v sobotu i na pohádku divadla Aldente,“ dodává kastelán hradu Pavel Koubek.

Podrobnější informace o programu naleznete na www.ozveny-prazdnin.cz nebo https://www.facebook.com/ozvenyprazdnin/.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám