Hlavní obsah

Ozdobou plesu města Krnova bude Iva Kubelková

Novinky, Tomáš Gaudek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka, herečka a především vicemiss roku 1996 Iva Kubelková bude moderovat Reprezentační ples města Krnova, který se uskuteční ve Slezském domově v pátek 7. února od 19.00 hodin.

Foto: Tomáš Gaudek
Článek

„Hlavním hudebním hostem bude populární šumperská skupina O5 a Radeček, která je synonymem vkusného českého popu a patří k nejžádanějším koncertním kapelám v Česku,“ uvedla Aneta Janoušková, referentka odboru školství, kultury a sportu, který ples připravuje. Chybět nebude ani scénické taneční vystoupení nebo tradiční zážitkový fotokoutek.

„Pro návštěvníky plesu bude připraven velice lákavý program, kdy se mohou těšit také na vystoupení nadějné mladé krnovské zpěvačky Elišky Markové. O hudbu k tanci se postará  vynikající olomoucká kapela Jamr´s, jejíž repertoár tvoří především široké žánrové rozpětí zahraničních hitů, ale najdou se samozřejmě i české písně,“ doplnil informace za vedení města místostarosta Pavel Moravec.

Snahou organizátorů je navázat na tradicí plesů konaných dříve v paláci Silesia, a to nejen bohatým programem, ale také kapacitou i reprezentativností prostředí. Vedení města zároveň považuje reprezentační ples za jednu z důležitých komunikačních platforem.

„Chceme, aby tato společenská akce byla významná i z hlediska pravidelného setkávání, a to jak zástupců z řad místních firem či školských zařízení, ale také městského úřadu a kulturních, sportovních, zájmových organizací, spolků a široké veřejnosti. Věříme, že neformální prostředí může vést k řadě důležitých kontaktů, dialogů a projektů, které mohou naše město rozvíjet,“ vysvětlil starosta Tomáš Hradil.

Lístky na ples jsou již v prodeji a zájemci je za 390 korun mohou zakoupit v Turistickém informačním centru Krnov, přičemž v ceně vstupného je zahrnut také přípitek, občerstvení formou rautu a fotokoutek.

„Velmi nás potěší, pokud s námi strávíte tento společenský večer, který bude jistě příjemným setkáním a nevšedním zážitkem,“ dodala Aneta Janoušková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám