Hlavní obsah

Ozbrojený lupič přepadl prodejnu v Loučce

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S nožem v ruce si zatím neznámý lupič ve čtvrtek 23. února dopoledne v obci Loučka na Vsetínsku vymohl od prodavačky v prodejně s poštovními službami přes šedesát tisíc korun.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Ilustrační foto.

Článek

„Policisté od doby přepadení usilovně pátrají po muži ve věku okolo třiceti let, štíhlé postavy, vysokém 180 centimetrů, se zamaskovaným obličejem. Lupič měl na sobě tmavou mikinu a tmavé kalhoty, mluvil česky,“ uvedl v pondělí 27. února policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Pachatel loupežného přepadení využil chvíle, kdy v prodejně nebyl žádný zákazník. „Ve čtvrtek pět minut před tři čtvrtě na deset vstoupil do obchodu, vyhledal pracovnici a s nožem v ruce si slovy ‚Naval prachy a dělej!‘ vyžádal finanční hotovost. Žena mu z obavy o svůj život peníze vydala. Lupič potom z prodejny zmizel,“ popsal událost mluvčí.

Ihned po přijetí oznámení začali policisté po pachateli, který si odnesl téměř 65 tisíc korun, intenzivně pátrat. Zjistili, že jeho kroky po loupeži směřovaly k hlavní silnici v obci Loučka na tah mezi Valašským Meziříčím a Bystřicí pod Hostýnem.

„Po pachateli neustále pátráme a žádáme případné svědky události, aby podali informace na nejbližší policejní služebně nebo na lince 158,“ obrací se na veřejnost s žádostí o pomoc policejní mluvčí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám