Hlavní obsah

Ostravští pionýři odstartují rok dvěma plesy

Novinky, Aleš Ovesný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční Pionýrský ples pro dospělé a Maškarní ples pro ty nejmenší. Těmito akcemi odstartuje rok 2020, ve kterém Pionýr slaví 30 let obnovené činnosti, Pionýrská skupina Ještěr z Ostravy-Svinova.

Foto: Aleš Ovesný

Ilustrační foto

Článek

Pionýrský ples pro dospělé organizuje Ještěr již přes dvě desítky let a stále se těší velké popularitě. Návštěvníkům plesu 25. ledna letos k tanci a poslechu v sestavě kytara, klávesy, bicí a basa zahraje ostravská skupina Paradox. Všichni, kdo si na ples zakoupí lístek, podpoří činnost Ještěra, která se zaměřuje na smysluplné využití volného času dětí.

Děti a rodiče se můžou těšit 22. února na tradiční Maškarní ples pro děti. Pro malé účastníky bude připraven zábavný program plný tanců a soutěží.

Dalšími akcemi v prvním pololetí roku 2020 budou tři víkendy pro děti, které pionýři mohou pořádat díky projektu Jdem zpátky do lesů... Hlavním cílem tohoto projektu je přivést děti k aktivnímu trávení volného času a ukázat jim, že v přírodě není nuda. Projekt je podpořen z prostředků grantového programu PEPCO.

Celoroční činnost PS Ještěr pravidelně finančně podporuje Statutární město Ostrava a Městský obvod Ostrava-Svinov.

Další informace o činnosti Pionýrské skupiny Ještěr naleznete zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám