Hlavní obsah

Ostravští gentlemani Retro Jokers pokřtí své debutové album

Novinky, Tereza Bednaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 11. října vydává originální ostravská garage rock’n’rollová kapela Retro Jokers své debutové album s názvem Lonely Runner’s Soul, které pokřtí v multižánrovém centru současného umění Cooltour v Ostravě.

Foto: Tereza Bednaříková
Článek

Jako předskokani se představí kapela projektu Homunculus, jejíž tým se podílel na natáčení klipu Shake, Play, Spin & Win, jenž je první ochutnávkou z nového alba. „RJ’s“ slibují nezapomenutelnou rock’n’rollovou párty, která nenechá nikoho jen nečinně postávat.

Kapela Retro Jokers vznikla v roce 2011 a od té doby odehrála desítky koncertů. Na pódiích se potkali s kapelami jako The Prostitutes nebo LUNO, které hrály na festivalu Colours of Ostrava nebo třeba se stálicemi hudební scény jakými jsou Tublatanka či Mňága a Žďorb. V minulém roce vyhráli prestižní celorepublikovou soutěž kapel RGM Mercedes Benz live space, kde v porotě seděl např. Milan Cais z Tata Bojs nebo Pavel Anděl.

Kapela je známá svými energickými koncerty, které strhnou každé publikum! Členy kapely jsou Adam Borový, Jakub Janota, Jan Lazar, Adam Tomášek a Jan Foltyn.

Své debutové album představí kromě své domovské Ostravy, také 19. října v pražském NoDu (klub Roxy) a 23. října na Melodce v Brně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám