Hlavní obsah

Ostravané si mohou vybrat vánoční výzdobu radnice a Prokešova náměstí

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Tak jak tomu bylo v předcházejících letech, i letos si mohou občané sami zvolit, jakou vánoční a novoroční výzdobu bude mít ostravská radnice a Prokešovo náměstí. Termín uzávěrky ankety je 31. srpna.

Foto: Josef Zajíc

Občané si mohou vybrat vánoční výzdobu Radnice města Ostravy a Prokešova náměstí. Ilustrační snímek.

Článek

Barvu, tvary, doplňky a způsob svícení si lidé mohli zvolit již před pěti lety.

Letos opět, prostřednictvím webové ankety, dává Magistrát města Ostravy od 1. července prostor občanům, kteří vyberou z anonymně zveřejněných návrhů ten, který se jim bude nejvíce líbit. Vybraný návrh z 15 nabídek pak bude radnici a náměstí zdobit nově po dva roky, tedy 1. vánoční období od 27. listopadu 2015 do 6. ledna 2016 a 2. vánoční období od 25. listopadu 2016 do 6. ledna 2017.

„Nabídková cena pro realizátory výzdoby bez DPH nepřekročí částku ve výši 1 500 000 korun. Zahrnuje montáže a instalace, pronájem, demontáž a uskladnění. V zadávací dokumentaci je podmínkou použití světelné technologie LED s využitím světelných efektů "flash", který vytváří třpytivý efekt dekorace,” informovala Andrea Vojkovská, mluvčí ostravského magistrátu.

Na stránku s anketou se zájemci dostanou snadno kliknutí na baner s výzvou "Vyberte vánoční výzdobu!" 

„Z letošních patnácti návrhů si lidé mohou vybrat svého favorita v roletce pro snímky. Připomínáme, že z jedné IP adresy lze hlasovat pouze jedenkrát denně. Termín uzávěrky ankety je 31. srpna,” dodala Vojkovská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám