Hlavní obsah

Osmička nalezených psích kříženců hledá nové majitele

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedm kluků a jedna psí slečna, takový byl nález štěňat, v dobré kondici, které objevil v přepravce chodec při cestě do zaměstnání. Hraví a veselí čtvernožci skončili prozatím v útulku, hledají ale na zimu nové páníčky, kterým by přinesli radost, a zároveň se jim dostalo dobrého zacházení.

Foto: Městská police Praha
Článek

Přepravky položené v pražské Průmyslové ulici nedaleko silnice si všiml nálezce při cestě do zaměstnání. Štěňata dovezl do útulku v Dolních Měcholupech, odkud je zaměstnanci městské policie převezli do Troji.

„Zde si je okamžitě převzal do své péče veterinář a ošetřil je proti parazitům a také byla vakcinována. Jedná se o křížence asi šest týdnů staré. V dospělosti by měli být menšího až středního vzrůstu. Všechna štěňata jsou naštěstí v dobrém zdravotním stavu. Pohublosti se brzy zbaví, protože jim podle slov ošetřovatelů náramně chutná,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám