Hlavní obsah

Oslavte Mezinárodní den rodiny na zámku Veltrusy

Novinky, Barbora Frindová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro rodiny s dětmi má veltruský zámek připravený speciální program na neděli 14. května. Zámek Veltrusy chce takto oslavit Mezinárodní den rodiny a zapojit děti zajímavým způsobem do aktivit bez technologií na akci Rodinná neděle na zámku Veltrusy.

Foto: zámek Veltrusy

ilustrační foto

Článek

Speciální program veltruského zámku zahrnuje především rodinné prohlídky, které vycházejí v 10:00, 11:30, 13:00 a 14:00 hodin. Dále je přichystaná výtvarná dílna v režii kralupské Základní umělecké školy.

U Holandského selského domu, kam se dá dojít pohodlnou procházkou, bude k dispozici výstava fotografií v Galerii na konci světa i malé občerstvení a odpoledne tu uslyšíte hudební vystoupení v podání dětských talentů, svěřenců Markéty Hrdinové Aptové. Po celý den si mohou děti pohrát ve zdejším dětském koutku pro nejmenší, zahrát stolní tenis, potěší je i domácí zvířátka.

Rodiny mohou strávit celý den bez komunikačních technologií – nepřekvapí tedy, že je zámek Veltrusy partnerem kampaně celostátní organizace Síť pro rodinu s názvem Rodina offline.

Reklama

Výběr článků

Načítám