Hlavní obsah

Opravme Česko míří do Brna

Novinky, Ivana Borovková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opravit, znovu použít, případně správně recyklovat. To je cílem akce Opravme Česko, která v sobotu 4. května proběhne v brněnském Středisku volného času Lužánky.

Foto: Ivana Borovková

Na místě vám poradí hobby opraváři.

Článek

Den plný opravárenských workshopů, přednášek na téma prevence vzniku odpadu a cirkulární ekonomiky, ukázek oprav včetně možnosti přinést svůj rozbitý výrobek na spravení profesionálům spolupořádá projekt Opravárna a neziskově hospodařící společnost Asekol.

Budou zde přítomni ověření hobby opraváři i odborní opraváři z databáze na oblasti: mobilní telefony, PC, tablety, notebooky, drobné a domácí elektro, šicí stroje (mixéry, toustovače, audio apod.), starší elektro (staré vysavače, gramofony, heligonky a další věci, které odborné servisy už neopravují, ale vy je máte prostě rádi).

Na místě bude i sběrný box na neopravitelné výrobky, které budou později odevzdány k odborné recyklaci. Akce se koná od 13 do 18 hodin, vstupné je dobrovolné, výtěžek bude investován do dalšího rozvoje projektu Opravme Česko. 

Další informace na www.opravmecesko.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám