Hlavní obsah

Oprava horkovodu ve Frýdku-Místku dočasně zruší autobusové zastávky

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horkovodní potrubí společnosti Veolia Energie ČR v lokalitě ulic Vrchlického a ČSA v Místku bude v rámci rekonstrukce vyměněno. Práce jsou rozděleny na dvě části.

Foto: Magistrát FM, Mapy.cz

Oprava horkovodu - uzavření komunikace

Článek

Od 1. července do 25. srpna se bude pracovat v úseku od křižovatky ulic Vrchlického a Fibichova po křižovatku s ulicí ČSA. Od 20. do 29. července a následně od 21. do 25. srpna se bude pracovat v úseku od gymnázia na ulici ČSA po křižovatku s ulicí Vrchlického.

Práce si v těchto úsecích vyžádají celkové uzavření vozovky, což se dotkne i cestujících MHD, autobusové zastávky na ulici ČSA budou dočasně zrušeny.

Od 20. do 29. července a následně od 21. do 25. srpna bude linka č. 3 jezdit zkrácenou trasu, a to tak, že ze zastávky Místek, Slezan 01 bude pokračovat na zastávku Místek, Anenská a následně k poliklinice na ulici 8. pěšího pluku. Mimo provoz budou tedy autobusové zastávky na ulici ČSA – tedy zastávky u 8. ZŠ, zastávka u věžových domů a zastávka u gymnázia. Autobusy linky č. 3 nebudou v těchto termínech obsluhovat ani zastávku na ulici Ostravská.

Objízdná trasa pro řidiče bude vedena po místních komunikacích. 

Reklama

Výběr článků

Načítám