Hlavní obsah

Opilý muž se zlomenou nohou měl neuvěřitelné štěstí, prý vypadl z osmého patra

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu ráno byla vyslána hlídka strážníků z Prahy 8 k vysokoškolským kolejím. Podle oznamovatele se tam měl nacházet zjevně opilý muž. U schodů našli mladíka, který strážníky požádal, aby mu pomohli vstát a odejít. Mladík byl opilý, ale také s těžkým zraněním na noze, způsobeným prý pádem.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Zjevně opilý mladík, který se pokoušel vstát a volal o pomoc, měl zranění v obličeji a prosil hlídku, aby mu pomohla vstát a on mohl z místa odejít. S ohledem na mladíkův stav strážníci na místo přivolali záchrannou službu.

„Při bližší prohlídce zjistili, že má pod oděvem těžkou zlomeninu nohy. Hlídka mu proto poskytla první pomoc a vyčkala na příjezd záchranářů. Mladík se následně strážníkům i záchranářům přiznal, že vypadl z okna v 8. patře kolejí, kde bydlí. Hlídka přivolala i Policii ČR, která si celou věc převzala k dalšímu šetření. Zraněného šestadvacetiletého mladíka převezla záchranná služba do jedné z pražských nemocnic,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. 

Reklama

Výběr článků

Načítám