Hlavní obsah

Opilý muž napadl řidiče autobusu, udeřil ho do hlavy powerbankou

Novinky, Vratislav Konečný

Jako pominutý řádil v neděli 35letý opilec v autobusu číslo 139 v pražských Komořanech. Když ho řidič na konečné vyzval, aby vystoupil, rozběsnil se a napadl ho powerbankou, kterou ho udeřil do spánku. Řidiče odvezla "rychlá" do nemocnice, opilce s 2,85 promile na policejní služebnu.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Myslel, že mu řidič šlape po hlavě...

Autohlídka strážníků vyrazila ihned po žádosti o pomoc. Opilý cestující měl napadnout řidiče autobusu, protože se mu nelíbilo, že má opustit dopravní prostředek. Strážníci na zastávce zastihli oba aktéry. Muž strážníkům sdělil, že si sice nic nepamatuje, ale řidič mu měl prý šlapat po hlavě, ale naštěstí ho nijak nezranil.

„Odlišně popsal situaci napadený řidič, který měl na hlavě krvácející zranění. Poté, co opakovaně muže požádal, aby opustil prostor autobusu, přišla nečekaná rána do spánku černým předmětem, až se mu zamotala hlava a udělalo se mu nevolno. Černou powerbanku se stopami krve. strážníci nalezli na podlaze autobusu, stejně jako další kapky krve. Před příjezdem záchranářů a policistů napadenému ošetřili tržnou ránu na hlavě a u útočníka provedli orientační test na přítomnost alkoholu. Ten ukázal pozitivní hodnotu 2,85 promile,” informovala Irena Seifertová, mluvčí Městské policie Praha.

Reklama

Výběr článků

Načítám