Hlavní obsah

Opilého mladíka hledajícího v kanálu klíče a mobil musela "vylovit" hlídka strážníků

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezvyklá situace se přihodila v noci na čtvrtek hlídce strážníků v Templové ulici v Praze 1. Při pochůzce muži zákona uviděli, jak z kanálu trčí do výšky nohy, za něž tahal další mladík. Z předpokládaného trestného činu se vyklubala záchrana opilce lovícího klíče a mobil. Záchrana se povedla, skončila i humorně.

Foto: MPP
Článek

Z kanálu trčely nohy mladého muže, kterého se z něj pokoušel vytáhnout jiný mladý muž. Byl však tak opilý, že nebyl schopen ani pořádně sám stát, natož kamarádovi z kanálu pomoci ven. 

„Strážníci se vzápětí dozvěděli, že jim do něj spadl mobilní telefon a klíče od bytu. Jenže byly hodně hluboko, tak do něj vlezl a nebyl schopen se z něj bez pomoci dostat. V tu chvíli nastoupila na pomoc hlídka strážníků a mladíka vytáhla ven. Mladý muž strážníkům velmi děkoval, pak se ale zarazil a povídá: „Doufám, že to nebude někde na sociálních sítích? Anebo víte co, pošlete to tam, ať se lidi pobaví,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. 

Reklama

Výběr článků

Načítám