Hlavní obsah

Opava zažila rockovou nálož

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava má za sebou pořádnou dávku rocku. V sobotu se v místní části Kylešovice konal festival Šatlava Rock na Grilu, který se nesl v duchu poctivé rockové muziky, skvělého jídla a nezapomenutelných zážitků. O akci byl obrovský zájem, po lístcích se jen zaprášilo.

Foto: Radio Čas Rock

Šatlava Rock na Grilu

Článek

„Atmosféra byla opět naprosto neuvěřitelná. Lidé přišli ve skvělé náladě, zpívali a tančili od samého začátku, aktivně se účastnili soutěží, nebáli se vyzkoušet něco nového. O úspěchu akce také svědčí fakt, že po necelých čtyřech hodinách od startu bylo vyprodáno,” řekl výkonný ředitel rádia Roman Jeřábek.

Festival Radia Čas Rock byl pokračováním akce Rock na grilu, která se v Opavě-Kylešovicích v areálu U Chovatelů konala minulý rok poprvé. Tehdy také zaznamenala velký úspěch.

I letos byl program nabitý. Festival odstartovali Free Fall, které vystřídali Eagleheart, AC DC Revival, RUR, Silent Stream of Godless Elegy, Traktor, Doga a Aleš Brichta s kapelou.

Programem provázeli moderátoři Radia Čas Rock. Pro rockery si připravili i několik soutěží, při kterých museli sníst živé brouky nebo zabojovat v Sumo ringu. Nově mohli návštěvnici nechat vzkaz i na Zdi rockerů.

O výborné speciality z grilu se postaral šéfkuchař Karlos a k zahnání žízně či ochutnání bylo k dispozici téměř třicet druhů piva.

„Všem, kteří se akce zúčastnili, děkujeme a ti, kteří se na akci nedostali nebo váhali, jestli rock je ta pravá hudba a zábava pro ně, ať neváhají a zúčastní se příští rok. Uděláme všechno pro to, aby to stálo za to,” dodal Jeřábek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám