Hlavní obsah

On-line rezervace lístků a bezdrátový internet - hlavní novinky v karvinském kině Centrum

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to už rok, co kino Centrum v Karviné prošlo kompletní digitalizací a výměnou klimatizace i sedadel v sálu. Pomalu se však vylepšují i další nabízené služby. Jednou z nich je například on-line rezervace vstupenek přes internet.

Foto: Miroslav Pawelek, MěDK

Sál kina Centrum

Článek

Na internetových stránkách kina si tak nově návštěvník vybere film, který ho zajímá a nemusí mít strach, že se v sále neposadí.

"U každého filmu je tlačítko rezervovat, poté jen stačí vybrat si vhodné místo, vše potvrdit a lístky si na pokladně kina vyzvednout do tří dnů. Maximální počet vstupenek pro jednu rezervaci je 6 kusů. Myšleno bylo i na diváky, kteří nedisponují internetem a 34 míst je určených k prodeji pouze přes pokladnu kina," uvedl vedoucí karvinských kin Jakub Gajdica s tím, že do budoucna se počítá i s online platbou lístků přes internet.

Bezdrátové Wi-Fi připojení je další novinkou, kterou se kino Centrum může pochlubit. Pokud návštěvník čeká v hale na film, může si pomocí svého chytrého telefonu prohlížet internet. V celém areálu kina je totiž bezplatné připojení. Poslední novinkou jsou promítané trailery na filmy a akce, které karvinské kino Centrum nebo Městský dům kultury chystají.

Reklama

Výběr článků

Načítám