Hlavní obsah

Olympic na Holešovské Regatě 2013 vystoupí

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potvrzeno! I přes smutnou událost, která se začátkem května přihodila kapele Olympic, vystoupí tato skupina na Holešovské Regatě 2013 s původním plánovaným programem.

Foto: archiv kapely

Skupina Olympic ještě v původním složení.

Článek

Skupina  k tomu v minulých dnech vydala toto prohlášení:

„Vážení přátelé, tyto dny jsou pro nás velmi těžké, nicméně jsme se rozhodli pokračovat dále. Ferda by nám určitě nedovolil, abychom to zabalili. Takže nyní je oficiální složení Olympiku: Petr Janda, Milan Broum a Jiří Valenta - zůstáváme tři a "Ferda" bude stále s námi. Za bicí usedne "host".

O minulém víkendu bylo zveřejněno i jméno hostujícího bubeníka. Bude jím Martin Vajgl, který dříve hrál například v Čechomoru nebo v kapele Vlasty Redla.

Vystoupení kapely Olympic jako jedné z hlavních hvězd letošní Regaty je tedy potvrzeno. "První dva tisíce diváků, kteří přijdou do areálu festivalu, se tak mohou těšit na originální dárek. U vstupu dostanou zdarma DVD kapely Olympic „Procházka historií“, které bylo natočeno v roce 2012 při koncertu v Malostranské besedě," řekla PR managerka pořádající Agentury Velryba Petra Svěráková.

Už třetí ročník rodinného festivalu Holešovská Regata se uskuteční v sobotu 22. června v prostorách zahrad a zámku v Holešově. Kromě Olympiku vystoupí například Miro Žbirka, Aneta Langerová, skupina Desmod a mnoho dalších interpretů. Chybět nebude soutěž netradičních plavidel ani přejezd vodní lávky. Připraveny budou také atrakce, soutěže a dílny pro děti, to vše v rámci vstupného.

Vstupenky za zvýhodněné ceny jsou v prodeji do konce května. Veškeré informace jsou na oficiálních webových stránkách festivalu www.holesovskaregata.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám