Hlavní obsah

Oholil manželce vlasy, je stíhán za nebezpečné vyhrožování

Novinky, Leona Roháčková

Bití, nadávky a oholená hlava. Tak řešil v minulých dnech rodinné neshody čtyřiatřicetiletý muž z Jevíčska. Manželka skončila v nemocnici, jeho policisté vykázali z domu. Navíc je stíhán pro podezření z nebezpečného vyhrožování.

Foto: Leona Roháčková

Ilustrační foto

Článek

Policisty si na pomoc zavolala sama zraněná. "Vyšlo najevo, že útočník fyzicky napadl svoji životní partnerku již předchozí den. Nelíbil se mu její přeliv na vlasech, vzal strojek a půlku hlavy jí oholil. Přitom jí měl vyhrožovat smrtí. Další den ženu napadl znovu, povalil ji na zem a několikrát udeřil pěstí do hlavy," popsala domácí drama policejní mluvčí Hana Kaizarová s tím, že jeden z úderů byl natolik silný, že ženě způsobil vážné zranění.

Nejhoršímu zřejmě zabránil příchod souseda, který ženě přispěchal na pomoc. Po jeho odchodu se ale bitka strhla nanovo a pokračovala až do příjezdu policejní hlídky. 

Notně opilého násilníka, který se nakonec postavil i policistům, zkrotila až pouta. Dechová zkouška mu v dechu prokázala 1,76 promile. Po převozu na služebnu skončil v policejní cele. Zranění žena byla převezena do nemocnice.

"Muž byl na deset dnů vykázán ze společného obydlí a bylo mu sděleno podezření ve zkráceném přípravném řízení za přečin nebezpečného vyhrožování, za což mu hrozí až rok vězení," dodala Kaizarová.

Reklama

Výběr článků

Načítám