Hlavní obsah

Ohňostroj s hudbou bude ve Frýdku-Místku i letos

Novinky, Jana Matějíková

Příchod nového roku 2013 přivítá Frýdek-Místek tradičním ohňostrojem se scénickou hudbou. Přesně o půlnoci ze Silvestra na Nový rok budou z prostranství u Víceúčelové sportovní haly odpáleny stovky světelných raket, římských svící a kulových pum různých typů i barev.

Foto: Jana Matějíková

Ohňostroj nad Frýdkem-Místkem

Článek

„Ohňostroj v obrazcích s výškovým finále a hudebním doprovodem ozáří noční oblohu zhruba na 15 minut. Odpalován bude ze tří míst na parkovišti u Víceúčelové sportovní haly, mezi Hlavní třídou a lávkou přes řeku Ostravici. Všechny efekty, včetně hudebního doprovodu, si zájemci nejlépe vychutnají z oblasti kolem Riegrovy ulice a přilehlé cyklostezky. Skvělý zážitek ale čeká také na pozorovatele z mostu či lávky přes řeku Ostravici,“ řekl vedoucí odboru vnitřních věcí Radovan Horák.

Doufá, že nám počasí bude nakloněno a světelná scenérie bude opět krásně viditelná z celého města i okolí.  

Každým rokem se na mostě u Víceúčelové sportovní haly scházejí stovky lidí, kteří nový rok vítají přípitkem, vzájemně si přejí štěstí a těší se ze světelné scenérie na půlnoční obloze. Věříme, že novoroční ohňostroj bude pro obyvatele Frýdku-Místku opět skvělým a nezapomenutelným zážitkem.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám