Hlavní obsah

Odborná porota vybere nejlepší snímky a kolekce Interfotoklubu Vsetín 2018

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od začátku července do 31. října mohli fotografové z celého světa prostřednictvím webových stránek interfotoklub.cz přihlašovat své fotografie do individuálních sekcí určených pro digitální fotografii a také do sekce určené pro fotokluby. Pořadatelem soutěže je Dům kultury Vsetín.

Foto: DK Vsetín

Ocenění Interfotoklubu Vsetín 2018 čekají na své držitele.

Článek

„Pro letošek jsme se kromě tradičních individuálních sekcí určených pro černobílou a barevnou digitální fotografii na volné téma rozhodli nově otevřít i sekci pro hudební a koncertní fotografii, k níž máme jako pořadatelé kulturních akcí blízko. Rozšířili jsme také možnost prezentace fotoklubů zvýšením počtu fotografií a autorů, které lze přihlásit do soutěže v rámci společných kolekcí,“ uvedl Zdeněk Holoubek, administrátor salonu.

Porota ve složení Garik Avanesian, Andrey Yurlov, Jozef Danyi zasedne 10. listopadu, aby ohodnotila zaslané snímky a kolekce, udělila ocenění a medaile mezinárodních asociací FIAP, IAAP a ČFFÚ. Nejlepší kolekci fotografií v sekci fotoklubů bude udělena Grand Prix Města Vsetín.

Nejlepší fotografie a fotografie akceptované do salonu pod čestným prezidentstvím prof. Mgr. Jindřicha Štreita dr. h. c. budou k vidění v prostorách Galerie Stará radnice a na Zámku Vsetín od konce ledna do konce března 2019.

Reklama

Výběr článků

Načítám