Hlavní obsah

Od dubna zve vsetínské kino Vatra nově na Biják za babku

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenechte si ujít úspěšné filmy, které přinese vsetínské Kino Vatra za zvýhodněnou cenu každé druhé pondělí v sérii Biják za babku.

Foto: Promo kino Vatra

Vsetínské kino Vatra

Článek

„Jde o nový koncept a uchopení pondělního dne, který má částečně nahradit a doplnit projekty Studentské kino a Nejen pro seniory. Biják za babku je bez jakéhokoliv věkového či jiného omezení s cílem pozvat do kina širokou veřejnost v hojnějším počtu,“ představila záměr Mgr. Petra Dvořáková, jednatelka Domu kultury Vsetín.

„Cílem projektu je nabídnout filmy za zvýhodněnou cenu a přivítat tak v kině také skupiny diváků, pro které je premiérové vstupné překážkou. Promítat se bude každé druhé pondělí v 16.00 a nově i v 18.30 hodin, aby projekce mohl navštívit co nejširší okruh diváků, které nabídka zaujme. Snížené vstupné 60 Kč bude stejné pro všechny,“ uvedl Petr Mašata, dramaturg kina.

První pondělí s Bijákem za babku bude 11. dubna, kdy divákům nabídneme české historické drama Lída Baarová a poslední příběh Jamese Bonda Spectre. O dva týdny později to pak bude hudební film Decibely lásky a oscarové drama Revenant.

„Pevně věřím, že naše zvýhodněná nabídka zajímavých filmových titulů v projektu „Biják za babku“ časem promění pondělí v den se silnou a stabilní návštěvností,“ dodala Mgr. Petra Dvořáková.

Přesné informace o termínech a filmech budou uveřejněny v tištěném měsíčním programu kina Vatra a na stránkách www.kinovatra.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám