Hlavní obsah

Od dopravní nehody, i bez vzniklé škody a zranění, se odjet nesmí

Novinky, Stanislava Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střet osobního auta s cyklistou v Chocni dodatečně řeší Policie ČR zatím bez podrobných znalostí průběhu průběhu nehody.

Foto: PČR

Kruhový objezd u zámku v Chocni.

Článek

Ve čtvrtek 5. září v půl čtvrté odpoledne došlo na kruhovém objezdu u zámku v Chocni ke střetu osobního auta s cyklistou.

Řidička zezadu narazila do nezletilého cyklisty, který po nárazu spadl z jízdního kola na zem. Sám se bez pomoci zvedl a přešel k pravému okraji vozovky, kde si zkontroloval, zda neutrpěl nějaké zranění.

Také řidička vystoupila z auta, aby se chlapce zeptala, zda je v pořádku. Když nezletilý prohlásil, že žádné zranění neutrpěl, a ani žádná škoda na kole či autě nevznikla, oba odjeli.

Vzhledem k potřebnému dořešení a zdokumentování průběhu nehodového děje žádá Policie ČR KŘP Pardubického kraje prostřednictvím tiskové mluvčí Lenky Vilímkové, aby se na linku 158 přihlásila řidička a další případní svědci, kteří mohou přispět k upřesnění této dopravní kolize.

Reklama

Výběr článků

Načítám