Hlavní obsah

Oblíbený herec Jan Fišar bude vyprávět o životě mezi kulisami

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Charita Ostrava zve na besedu Život mezi kulisami, která se uskuteční v úterý 12. března v Charitním středisku Gabriel v Ostravě-Zábřehu. Besedovat bude oblíbený herec Jan Fišar, člen činohry Národního divadla moravskoslezského.

Foto: Robert Rohál

Ostravský herec Jan Fišar.

Článek

V této sezóně ho můžeme vidět na obou scénách Národního divadla moravskoslezského například v inscenacích Moskva – Peťušky (režie Tomáš Jirman), Sajns Fikšn (režie Věra Herajtová), Smrtihlav (režie Peter Gábor) a samozřejmě v muzikálu Balada pro banditu, kde mu Peter Gábor svěřil postavu Mageriho.

V dubnu bude mít v NDM premiéru komediální detektivka Trable s Harrym, kterou režíruje Jakub Nvota.  

V Ostravě však můžeme vidět Jana Fišara také na jevišti Komorní scény Aréna, kde hostuje v představení Blecha (režie Peter Gábor).  

Vedle Jana Fišara, hlavní hvězdy setkání, bude na besedě v Charitním středisku Gabriel na Čujkovově ulici 40 a v Ostravě-Zábřehu přítomna v roli hosta ještě Eva Mudrová z Českého rozhlasu Ostrava. Program navíc obohatí hudba v podání tandemu Petr Koběrský (klávesy) a Oldřich Zemánek (housle).

Zajímavou besedu, jejíž začátek je stanoven na 14.30 hodin, přitom doprovodí výstava fotografií Pavla Hona.      

Reklama

Výběr článků

Načítám