Hlavní obsah

Objevte krásy Švýcarska v brněnské vile Löw-Beer

Novinky, Petra Svobodová

Ve čtvrtek 8. října od 16 hodin představí Alena Koukalová ve schodišťové hale brněnské secesní vily Löw-Beer svoji prezentaci s názvem Velká cesta Švýcarskem.

Foto: Petra Svobodová

UNESCO v Celnici

Článek

Přednáška ing. Aleny Koukalové, ředitelky Schweiz Tourismu v České republice, je určena všem cestovatelům a obdivovatelům této krásné alpské země. Čtvrteční akce patří k doprovodnému programu aktuální výstavy Poznej světové dědictví UNESCO v galerii Celnice. Vstup na přednášku je volný, ale komentovaná prohlídka vily není součástí přednášky.

Galerie se nachází v zahradě brněnské vily Löw-Beer (sousedky slavnější vily Tugendhat). V přízemí je nově otevřená příjemná kavárna a v patře se nachází komorní výstavní prostor.

V říjnu se návštěvníci galerie mohou pokochat světovými kulturními a přírodními unikáty právě Švýcarska, rakouského Salcburku, Slovenska, Tuniska a zemí jihovýchodní Asie. Návštěvníkům jsou volně k dispozici informační materiály o místech z fotografií. Galerie Celnice je otevřena denně, kromě pondělí, od 10 do 18hodin.  

Reklama

Výběr článků

Načítám