Hlavní obsah

Obchodní centrum Chodov se promění v Milán, New York, Londýn i Paříž

Novinky, Ivana Kvasnicová

Ve stylu světových Fashion Weeks připravilo pražské Obchodní centrum Chodov akci s názvem Módní Chodov. Od 7. září do 4. října se v ní představí italský Milán, americký New York, britská metropole Londýn a na závěr francouzským šarmem okouzlí Paříž. Akci doplní výstava módní návrhářky Heleny Fejkové.

Foto: Ivana Kvasnicová
Článek

Přehlídky světových značek, které u nás zastupují jednotlivé módní metropole a země, se budou odehrávat vždy o sobotách od 7. září do 4. října od 13.00, 14.30, 16.00 a 17.30 hodin na Čtvercovém náměstí v Centru Chodov v hlavním programu fashion show.

Na přehlídkových molech uvidíte České Miss Elišku Bučkovou a Terezu Chlebovskou, Miss České republiky Anetu Vignerovou i Lucii Křížkovou. V rámci doprovodného programu vystoupí i mnoho tanečních a hudebních skupin, mezi nimi i houslové trio Inflagranti , tanečníci Stormbaletu (28. 9.), taneční skupinu The Pastels (14. 9.) a hudební skupinu Pangea (21. 9.).

Pro všechny je připravena řada soutěží. Pro ty, kdo se nechají vyfotografovat v co nejstylovějším outfitu ladícím s aktuální metropolí, i pro ty, kdo správně zodpoví módní kvíz... Vítěze vybere topmodelka Tereza Maxová, která se stala tváří a ambasadorkou Módního Chodova.

V ulice čtyř velkoměst se proměnily i pasáže centra, které nabízejí po celý týden ke zhlédnutí stylové rekvizity i fotokoutky.

Posledního týden zaplní české okénko, které nabídne tvorbu tuzemských návrhářů a vystoupení Česko Slovenské SuperStar Sabiny Křovákové.

Akci provází výstava přední české módní návrhářky Heleny Fejkové v 1. poschodí obchodního centra. Helena Fejková na svých autorských modelech dokládá svůj dlouhodobý vztah "design-výroba" s celou řadou českých textilek - naposledy je to MILETA a TYLEX. Součástí výstavy bude módní přehlídka 28. září, ve které se bude autorka prezentovat kolekcemi VITANGE 2013, LÉTO 2014 (bavlna MILETA, Hořovice) a SPOLEČNOST 2014 (krajky TYLEX).    

Reklama

Výběr článků

Načítám