Hlavní obsah

Obchodní centrum Chodov oslaví sedmé narozeniny

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obchodní centrum Chodov v Praze 4 otevřelo poprvé pro své návštěvníky brány v roce 2005 - 10. listopadu oslaví své již sedmé narozeniny. Na oslavě zazpívá Olga Lounová a Markéta Poulíčková a proběhne casting na Českou Miss 2013. Na závěr připravilo obchodní centrum ohňostroj.

Foto: Ivana Kvasnicová
Článek

Oslava narozenin začne v pravé poledne. Pro zákazníky centrum připravilo nejen celou řadu slev v obchodech, ale i hlavní výhru za nákup od 29. 10. do 8. 11. v hodnotě 77 700 Kč. Cena bude výherci předána v 17.30 hodin.

Součástí oslav bude i kulturní program, kterým provede Gábina Partyšová. V rámci slavnostního večera se uskuteční casting na Českou Miss 2013, který bude moderovat Petr Vágner a na kterém zazpívá Olga Lounová a Markéta Poulíčková. Olga Lounová byla v minulém roce nominována na objev roku a skladba Láska v housce za skladbu roku, kterou nazpívala spolu s Xindlem X. Markéta Poulíčková se začátkem tohoto roku objevila v pěvecké soutěži Hlas ČeskoSlovenska, v níž obsadila třetí místo. Mezi její známé písně patří taneční singl So Real .

Pro všechny návštěvníky bude k dispozici jako bonus zdarma služba stylistky Gabriely Koutské po celý den. Pro děti budou přichystány nafukovací balónky nebo malování na obličej. Oslavy zakončí rozkrojení narozeninového dortu a slavnostní ohňostroj.

Reklama

Výběr článků

Načítám