Hlavní obsah

O víkendu se budou v Bělském lese v Ostravě prohánět chachaři

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu a v neděli 24. a 25. srpna uspořádá Cyklistické sdružení MAXCURSOR spolu s BIKE 2000 mezinárodní cyklistické dny v Bělském lese v Ostravě pod názvem Ostravský chachar 2013.

Foto: Josef Zajíc

Ostravský chachar 2013: Část tratě v Bělském lese.

Článek

Na sobotu je připravena pro nejlepší závodnice a závodníky VELKÁ CENA OSTRAVY 2013 - Ostravský chachar MTB Cross country UCI 1 pro ženy, muže, juniorky a juniory.

Dále se pojede Mezinárodní závod UCI a Finále Central European Cup 2013. Závod je určen pro sportovní jezdce s licencí i bez licence. Závod je otevřeným Mistrovstvím Slezska 2013.

Jako doprovodný program se uskuteční dětský závod Ostrava hledá mistra světa 2013. Závod je určen pro nejširší školní mládež, bez závodních zkušeností a bez licence ČSC.

Závody začínají v Bělském lese v 10.00 hodin podle vyhlášených kategorií. Hlavní závod Velká cena Ostravy bude odstartován v 15.00 hodin.

V neděli 25. srpna se jede jako hlavní závod Ostravský chachar AUTHOR Maraton na 50 km. Opět bude závod mládeže, závod horských kol pro nejširší veřejnost.

Bělský les v Ostravě leží na pomezí městských částí Ostrava-Zábřeh, Ostrava-Výškovice, Ostrava-Hrabůvka a Stará Bělá. K Bělskému lesu jede tramvaj č. 11, která má konečnou na ulici Svornosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám