Hlavní obsah

O víkendu čeká Ostravu náborová akce s širokou nabídkou volnočasových aktivit

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky doslova enormnímu zájmu klubů a organizací o již pátý ročník veletrhu zájmových kroužků zažije Ostrava o tomto víkendu zřejmě největší náborovou akci s nejširší nabídkou volnočasových aktivit pod jednou střechou.

Foto: Jiří Zerzoň
Článek

V galerii ostravského obchodního domu Avion Shopping Park se totiž v  sobotu 7. září a v neděli 8. září  představí téměř šest desítek nejrůznějších klubů a organizací, od sportovních přes technické a vzdělávací až po taneční, pěvecké, dramatické a jiné.

„Účelem veletrhu zájmových kroužků, který se těší rok od roku větší oblibě, je představit komplexní nabídku volnočasových aktivit pro děti i dospělé v našem městě,“ uvedla Kateřina Ježková, ředitelka Avion Shopping Parku v Ostravě.

Návštěvníci tak získají na jednom místě maximální množství informací o volnočasových aktivitách v Ostravě a okolí, o cenách i o úspěších jednotlivých klubů. ,,Chceme tímto pomoci organizacím a klubům s propagací jejich náborů. I proto je od samého začátku účast na tomto veletrhu pro všechny vystavovatele bezplatná. Kluby, které mají zájem, mohou navíc předvést své aktivity v rámci odpoledního programu na podiu," dodala Kateřina Ježková, podle níž je více než důležité podporovat zájmovou činnost dětí i teenagerů.

Veletrh volnočasových aktivit, který je každoročně spojen s počátkem školního roku, letos proběhne ve dnech 7. a 8. září od 10 do 18 hodin, odpolední program na podiu, které bude umístěno poblíž vchodu z ulice Výškovické, bude zahájen vždy ve 14 hodin.

O čtrnáct dní později chystá Avion Shopping Park otevření nové středové části obchodního centra, která v uplynulém roce a půl prošla celkovou modernizací v hodnotě jedné miliardy korun. Od čtvrtka 19. až do neděle 22. září se návštěvníci mohou těšit na bohatý program.

Reklama

Výběr článků

Načítám