Hlavní obsah

O levnější energie je v Karviné velký zájem. Město prodloužilo sběr podkladů

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O elektronickou aukci plynu a elektřiny je mezi karvinskými obyvateli velký zájem. Jen v první dva dny sběru podkladů podepsalo s aukční firmou dohodu a dodalo podklady více než sto občanů. Před infocentrem pod karvinskou radnicí se tvoří dokonce fronty.

Foto: Milan Haluška

Ilustrační foto

Článek

Ještě tento týden se úřadovalo jen v pondělí a ve středu, ale ve finále město možnosti rozšíří a přidá dva dny. Pracovníci společnosti e-CENTRE budou tedy v příštím týdnu sbírat podklady od zájemců o levnější plyn a elektřinu nejen v pondělí a ve středu, ale také ve čtvrtek a v pátek, sběr podkladů tedy skončí 28. června. Časy sběru se nemění: od 14 do 18 hodin.

Původně byly vyhrazeny pondělky a středy, ale už prvotní zájem lidí byl velký, proto město rozšiřuje možnosti. Karviná je dalším městem v ČR, které umožní svým občanům i menším firmám vysoutěžit levnější energie, spolupracuje s aukční firmou e-CENTRE.

Sběr podkladů ve městě ukončí tedy o dva dny později, než bylo původně v plánu, samotná aukce by se měla konat v červenci nebo začátkem srpna.

Reklama

Výběr článků

Načítám